İZMİR / ÇİĞLİ - Turan Çakın İlkokulu

0(232) 376 42 29
Çağdaş Mah. 8828 Sok. No.2 A 35610 Çiğli/ İZMİR
Vizyon
Vatanın ve Milletini seven Hak ve Ödevlerini Bilen Her koşulda sorumluluklarının farkında olan Bilgi çağının gereksinimlerini bilen Demokratik ve Laik Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Bilimsel değerleri rehber edinen Yaratıcı, becerikli, rekabetci ve işbilen Çevreye ve Topluma karşı duyarlı ve uyumlu Dürüst, kişilikli ve onurlu Çağdaş kültür ve değerleri benimseyen ve çağa ayak uydurabilen saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuz Atatürk ilke ve inklapları doğrultusunda, vatandaşlık bilincini geliştiren, öğrencilerini hayata ve üniversiteye en iyi şekilde hazırlayan, gelecekteki gelişmiş Türkiye´nin temelini atacak nesilleri bilgili, sağduyulu,ahlaklı ve kişilikli bireyler olarak yetiştiren, sorunlarıyla başa çıkabilecek, topluma yayrarlı ve yeteneklerinin farkında bir nesil oluşturan sorumluluksahibi, başarıya inanan ve sosyal yönleri gelişmiş öğrenci yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumdur.
Sabahçı Grup: 07:30-12:10 Öğleci Grup: 12:40-17:20
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Egekent-Karşıyaka Dolmuş ve ESHOT 342 (Çiğli İzban Aktarma-Egekent) ile ESHOT 443 (Bostanlı-Egekent) numaralı Otobüs güzergahındadır.
Çiğli/ Egekent
İlçe Merkezine 3-4 km, İl Merkezine 27 km uzaklıktadır.