İZMİR / ÇİĞLİ - Turan Çakın İlkokulu

HÜSEYİN UYAN - OKUL MÜDÜRÜ

1964 Baskil doğumlu. İlkokulu Bilaluşağı Köyü İlkokulunda, Orta öğrenimini Akçadağ Erkek Öğretmen Lisesinde,yüksek öğrenimini Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde tamamladı.  Öğretmenlik mesleğine 27/03/1986 da ilk görev yeri olan Tunceli ili Mazgirt İlçesi Dallıbel Köyü İlkokulunda başladı.Sırayla; Pülümür Dedekorkut İlköğretim Okulu, Hatay-Kumlu Kumlu İlköğretim okullarında sınıf öğretmeni, Diyarbakır – Dicle Dicle İlköğretim Okulu müdürlüğü, Aliağa 80. Yıl Çamlık İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Aliağa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey  Ortaokulu Müdürlüğü, Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Karşıyaka Cumhuriyet İlkokulu Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 01/07/2019 tarihinde okulumuz müdürlüğüne atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.